Leeszonnebrillen

Een leeszonnebril is de perfecte leesbril voor wanneer je buiten leest. In de tuin, aan het zwembad, op het terras… Waar je ook bent – thuis of op vakantie – met een leeszonnebril heb je op leesafstand scherp beeld, zonder last te hebben van de scherpe lucht. Bij Mijnleesbril.nl kan je twee soorten van de lees zonnebril kopen: een leeszonnebril met alleen onderin het glas een leesgedeelte, of een leeszonnebril met overal in het glas een plus-sterkte. Wil je ook nog eens je ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon? Ga dan voor een zonneleesbril die 400UV bestendig is, van het merk Ray-Ban of Prego.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zonnebril met leesgedeelte

De merken Klammeraffe, Eyebobs en I Need You maken bifocale leeszonnebrillen. Het glas van zo’n zonnebril met leesgedeelte bevat niet overal een plus-sterkte, maar alleen onderin. Kijk je dus recht naar voren door de zonnebril, dan heb je geen sterkte en kan je dus naar dingen in de verte kijken. Maar kijk je door het onderste gedeelte van de zonnebril, dan kijk je door het leesgedeelte en heb je een scherp beeld om te lezen op leesafstand.

Leeszonnebril op sterkte

Een zonneleesbril op sterkte heeft de glazen van een leesbril, met als verschil dat ze getint zijn. De sterkte van een lees zonnebril op sterkte varieert meestal van +1.00 tot en met +3.00. Heb je een andere plus-sterkte nodig, bijvoorbeeld met een kwart, of per oog verschillend? Dan kom je uit op de wat duurdere modellen. Bijvoorbeeld een leeszonnebril op sterkte van Ray-Ban. De sterkte van deze brillen begint al bij +0.25 en loopt per kwart door tot en met +4.00. Ook kan de sterkte per glas verschillen.

Zonneleesbril voor heren

Bij Mijnleesbril.nl zien we onszelf als trendsetters op het gebied van heren leeszonnebrillen. In onze shop vind je de nieuwste herenmonturen. We volgen excentrieke brillenbeurzen op de voet, en ook de trends op het gebied van heren zonnebrillen op sterkte. Of je nu een klassieke, moderne, sportieve of gewoon handige zonneleesbril voor heren zoekt, wij hebben hem!

Zonneleesbril voor dames

Ook dames shoppen de nieuwste monturen in onze shop. Bij Mijnleesbril.nl zijn we goed op de hoogte van de laatste damestrends. Zo hebben we een ruim aanbod van klassieke, moderne, hippe tot galante zonnebrillen op sterkte voor je verzameld. Kijk bijvoorbeeld eens naar een zonneleesbril voor dames van het merk Frank and Lucie! Achter dit merk zit het ontwerpduo Frank en Lucie. Frank ontwierp in opdracht van zijn vrouw Lucie een serie uniseks leesbrillen, omdat zij vond dat er al genoeg lelijke leesbrillen zijn op de wereld. Ook het merk Readloop ontstond met deze gedachte: een designer vond maar geen mooie leesbril en vroeg een bevriende opticien er eentje te maken naar zijn ontwerp. Bij Mijnleesbril.nl zijn we blij met merken als deze!

Merken leeszonnebrillen

Wat vind jij belangrijk aan een zonneleesbril? Moet hij volgens de laatste trends zijn? Goedkoop? Met glazen van hoge kwaliteit? Een nauwkeurige sterkte? Wat je wensen ook zijn, er is altijd een bril die er helemaal bij aansluit. Kies er bijvoorbeeld een van merken als Ray-Ban, Ralph Lauren, Frank and Lucie, Polaroid, Cross, Proximo, Readloop, Eyebobs, I Need You en Porsche Design.

Leesbril met clip-on zonneglas

Zoek je vooral een praktische leesbril? Dan is het slim om de leesbrillen van het merk Proximo te bekijken. Deze brillen zijn twee-in-één: ze hebben een clip-on zonneglas. Dit getinte glas klik je makkelijk aan het montuur. Op deze manier heb je een prima leesbril voor binnen… En als je buiten zit klik je het getinte glas er gemakkelijk op. Hiernaast heeft deze handige leesbril gekromde pootjes, waardoor je de bril gemakkelijk om je nek laat hangen.

Lees zonnebril kopen

Bij mijnleesbril.nl hebben we een groot online assortiment met leeszonnebrillen. Vind makkelijk de bril voor jou: verfijn je wensen in de filter. Bij ons shop je altijd de nieuwste modellen. Onze monturen verzenden we gratis binnen Nederland!